Bejelentkezés,
információ:
06-20-80-80-300
06-24-483-213

Általános tájékoztató

A DR TOLDI DENTAL 1996-óta, idén 20 éve foglalkozik fogorvosi ellátással, fogorvosi rendelőket üzemeltetünk Dunavarsányban, és Taksonyban és Délegyházán. Az fogászati alapellátás OEP finanszírozott, számos beavatkozás kezelés díjmentes. Van olyan fogorvosi kezelés, amiért fizetni kell. Ezeket magánrendelői színvonalon végezzük el rendelőinkben, a lakosok lakóhelyéhez legközelebb, barátságos környezetben.
Mikor és hogyan kérjek időpontot a fogorvosi rendelésekre?
2016.09.26

Fogorvosi rendeléseinken – államilag finanszírozott és magán rendeléseken is- időpont egyeztetéssel dolgozunk, hogy elkerüljük a várakozást, és hogy tervezni tudjuk a pácienseink nem ritkán időt igénylő kezeléseit.

Előfordul, hogy az adott időpont ellenére várakoznia kell, mert a fogfájós, sürgős eseteken is azonnal, rendelési időben szeretnénk segíteni.
Milyen fogászati ellátást vehetnek igénybe térítésmentesen?
2016.09.12

Az egészségbiztosítás keretében egyes ellátások életkortól függetlenül térítésmentesen járnak, és vannak ellátások, amelyek támogatása a biztosított életkorához igazodik.

Az alapellátási rendeléseken a fogorvosok mindenben a szakmailag legjobb megoldást javasolják a pácienseknek, de vannak olyan kezelések, melyeket az OEP nem támogat.
Milyen kezelések tartoznak a magán ellátásba?
2016.09.11
Minden rendelésünkön, így alapellátási rendeléseken is, a fogorvosok mindenben a szakmailag legjobb megoldást javasolják a pácienseknek, de vannak olyan kezelések, melyeket az OEP nem támogat.
Mit nyújtunk a magán ellátásban?
2016.09.10
Fogorvosi rendelőink felszereltsége igazodik a szakmai elvárásokhoz, rendszerünkben több fogorvosi szakma, specialista dolgozik együtt, így igyekszünk az alapellátásnál magasabb színvonalú fogorvosi kezeléseket biztosítani.
Hogyan lehet időpontot kérni? Mit jelent a betegirányítási rendszerünk?
2016.09.09
Központi betegirányító rendszerünk segíti a fogorvosok munkáját: telefonjaink egy központi számra vannak átirányítva rendelési időn kívül.
Több információ a fogszabályzás magánrendelésről…
2016.09.08
Évek óta működik fogszabályzás magánrendelésünk, ahol mérsékelt árakon, helyben tudják a szülők gyermekük fogszabályzását megoldani. Gyermekfogszakorvosunk ingyenes tanácsadással áll a szülők segítségére, nem csak fogszabályzási esetekben. Fogszabályzó rendelésünkön fiatal felnőttek is jelentkezhetnek.