Bejelentkezés,
információ:
06-20-80-80-300
06-24-483-213

Újdonság! Láthatatlan fogszabályzó! Láthatatlan? De akkor hogyan működik?

A páciens fogazatáról levett lenyomatot komputer technikával egy szoftver segítségével elemzik és tervezik meg … Ez az új módszer ötvözi a rögzített és kivehető fogszabályzók előnyeit.
  • A fogorvosi rendelőben a fogszabályzó fogszakorvos egy precíz lenyomatot készít a páciens fogazatáról. Ezt egy speciális laboratóriumban egy szoftver segítségével elemzik és megtervezik a lehetséges változtatásokat, a fogszabályzás végső eredményét.
  • Ezután egy ultra vékony, de kemény átlátszó sínt készítenek speciálisan, egyedien ennek a páciensnek- amit a naponta 20 órán át viselnie kell.
  • Ez a sín fogja a megfelelő irányba mozgatni, forgatni a fogakat. Nagyon fontos, hogy a fogorvos utasításai szerint szükséges a síneket viselni a megfelelő eredmény érdekében. Ez a fogszabályzás a sín vékonysága miatt, „láthatatlan, így azok is bátran viselhetik, akik eddig ódzkodtak a fém fogszabályzók viselésétől. Ezzel a láthatatlan fogszabályzással a kismértékű fogazati eltéréseket javasolt korrigálni.
  • A páciens kiveheti ezt a fogszabályzót, így a fogak tisztítása egyszerűbb,
  • Naponta több órát viseli a páciens, de nem látszik, nincsenek rögzített „alkatrészek”

Az hogy melyik fogszabályzás eljárás a legmegfelelőbb, legjobb eredményt hozó az adott páciensre, mindig a fogszabályozó fogszakorvos szakember döntheti el. Rendelőnk a Clear Aligner rendszert használja.

A fogszabályzó viselésével természetesen ugyanúgy havi kontrollokra kell járni, hogy a szakember nyomon követhesse és kontrollálja a fogszabályzás folyamatát.


Az alábbi videó segít elképzelni, hogyan is működik a „Láthatatlan fogszabályzó”

Ha kérdése van, jöjjön el ingyenes fogszabályzási konzultációnkra. Tel:06-20-80-80-300