Bejelentkezés,
információ:
06-20-80-80-300
06-24-483-213

Mentsük meg a fogakat!
Tömések, gyökérkezelés

Mentsük meg fogainkat! Ha érzi, hogy lyukas foga van, vagy a régi tömése érzékeny hidegre, édesre, vagy gyakran vérzik az ínye, mindenképpen jelentkezzen egy fogorvosi ellenőrzésre!

Hívjon minket: 06-24-483-213

Esztétikus tömések, inlay-onlay fogbetétek: Rendelőnkben már csak esztétikus, fehér színű, LED fényre kötődő töméseket készítünk. Ezek élettartama változó lehet, a tömés mérete, elhelyezkedése szerint.

Egy -egy fog nagymértékű szuvasodásakor, vagy ha a páciens amalgám töméseit szeretné korszerűbb tömésre cserélni gyakran ajánljuk a betéteket. -un.: inlay vagy onlay.

Ezek előnye, hogy a betétek fogtechnikai laboratóriumban készülnek, így az anyag tartóssága és a feszinek kidolgozása olyan tartósságot és rágófelszínt biztosít, amit egy tömés nem.

Gyökérkezelésre akkor van szükség, ha a fogak olyan mélyen szuvasodtak, hogy az üreg megtisztításakor a fog orvos eléri a gyökércsatornákat. A gyökércsatornákat meg kell tisztítani, gyökérkezelő tűkkel és reszelőkkel kitágítani és egy gyökértömő anyaggal lezárni. Miután a gyökérkezelés lezajlott a fogban lévő üreget egy végleges un. fedőtöméssel kell lezárni.