Bejelentkezés,
információ:
06-20-80-80-300
06-24-483-213

Fogszabályzás - Közel az otthonához

Amikor kisbabként az első fogacskák bújnak, pici kis tejfogak, általában szépen sorban állnak. Legtöbbször akkor kezdődnek az aggodalmak, amikor a tejfogak kiesése után a maradandó fogak jönnek, és mivel ezek nagysága általában nagyobb, mint a tejfogaké, nem férnek el szépen sorban, torlódnak, megdőlnek.

A fogszabályozás célja a szép és esztétikus mosoly, és hogy a páciens harapása megfelelő legyen, jól tudjon rágni, nyelni, beszélni.

Szívesen látjuk a kis pácienseket akkor is, ha csak barátkozni szeretnének a fogorvosi rendelővel! Kérhetnek erre külön időpontot is!
Újdonság! Láthatatlan fogszabályzó! Láthatatlan? De akkor hogyan működik?
2016.04.07
A páciens fogazatáról levett lenyomatot komputer technikával egy szoftver segítségével elemzik és tervezik meg … Ez az új módszer ötvözi a rögzített és kivehető fogszabályzók előnyeit.
Hány éves kortól és meddig lehet valakinek rögzített fogszabályzója? Felnőtteknek is?
2016.04.07
A fix, rögzített fogszabályzó előnye, hogy a fogszabályzás folyamatos, a páciens nem tudja levenni. Így az eredmény is biztosított…Nem kell megijdeni a viseléstől, mára már „divattá” vált…
Milyen fogszabályzási eljárások vannak?
2016.04.07

Alapvetően két típusra oszthatjuk a fogszabályzókat :

  • Kivehető, vagy éjszakai
  • Rögzített, vagy fix :ezt a fogszabályzót a páciens nem tudja levenni

Mi az éjszakai, kivehető fogszabályzó? A kivehető készülékeket éjszaka, alvás közben használják a páciensek, ezek nem rögzítettek a fogakhoz.

Mit jelent a fogszabályzó viselése, milyen gyakran kell a fogorvos menni? Mennyi ideig tart?
2016.04.07
Itt olvashatják, ami minden fogszabályzási kezelésre vonatkozik..egy biztosm, aki fogszabályzót visel, általában jobbak a fogai, több figyelmet szentel a fogápolásnak, és folyamatos fogorvosi kontroll alatt van.